Omschrijving

Verassend royaal, vrijstaande woning met garage en carport. Afgewerkt met duurzame materialen, is deze woning ingedeeld met een ruime woonkamer, leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer alsmede een extra slaapkamer (WMO)/kantoor en doucheruimte op de begane grond.

Gelegen op een mooi aangelegd hoekperceel aan een rustige straat nabij de school, bereikt u de brede inrit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De carport is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare roldeur. Tevens is de achtertuin te bereiken via 2 poorten.

De royale woonkamer (totaal ca. 50 m2) met erker biedt ruimte voor diverse indelingsmogelijkheden. Momenteel is de kamer verdeeld in een zitgedeelte, tv gedeelte en een eetgedeelte. Centraal gelegen beschikt de woonkamer over (gas) haard aansluitingen.

De achtertuin kan direct vanuit de woonkamer bereikt worden d.m.v.  openslaande deuren. De woonkamer is afgewerkt met spachtelputz stucwerk en schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten.
Grenzend aan de woonkamer ligt de centrale leefkeuken, deze wordt van elkaar gescheiden door een schoonmetselwerk boog.

De ruime hoekopstelling is ingericht met diverse kastjes, een werkblad met betegelde achterwand en spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi-oven, elektrische kookplaat en RVS afzuigkap. Alle apparatuur is van bekende topmerken! De leefkeuken is aan de zijkant van de woning gelegen en heeft door de vele grote raam partijen, een mooi zicht op de tuin.

De gehele begane grond (met uitzondering van de extra slaapkamer/kantoor) is door belegd met tegels zonder drempels en volledig voorzien van vloerverwarming.

Aan de achterzijde bevinden zich het achterportaal met toegang vanuit de tuin. Vanuit het achterportaal is de leefkeuken en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje bereikbaar. Eveneens is een ruime wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en wasdroger bereikbaar vanuit de achterportaal. Ook de volledig betegelde provisiekast is bereikbaar vanuit het achterportaal.

Via de voordeur komt u binnen in een ruime hal met ruimte voor een garderobe, toegang tot extra slaapkamer/kantoor en de hardhouten trap naar de eerste verdieping. Eveneens is de meterkast meer dan compleet met 11 groepen, aardlekschakelaars en krachtstroom met een extra krachtgroep voor de garage.

Aan de extra slaapkamer/kantoor grenst een ruime badkamer met inloop douche en wandcloset. Deze extra slaapkamer met badkamer op de begane grond is eenvoudig geschikt en toegankelijk te maken voor o.a. mindervalide (WMO).

Eerste verdieping:
De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en spuitwerk plafonds, met uitzondering van de badkamer en CV ruimte.
Via de riante overloop heeft u toegang tot 2 ruime slaapkamers en 1 logeerkamer. Op de overloop bevind zich ook een ruime kast (onder de vaste trap naar de zolder). Eveneens zijn via de overloop.
Een separate toiletruimte met fonteintje en wandcloset en ruime badkamer (in aanbouw) bereikbaar.

Tweede verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de zolder, verdeeld in 2 ruimtes. De achterste ruimte is goed indeelbaar en biedt plaats voor een eventuele mechanische ventilatie-unit t.b.v. de afzuigkanalen in de leefkeuken en woonkamer.  De voorste ruimte kan eventueel ingericht worden als 4de ruime slaapkamer.

Garage en carport:
De garage is voorzien van een vaste werkbank en krachtstroom. De garage is bereikbaar vanuit de tuin d.m.v. een dubbele zijdeur en een roldeur. De carport kan dienst doen als overdekt terras of als parkeerplaats voor een auto. Door de goede ligging krijgt de tuin altijd zon.

De deels bestrate achtertuin is gevarieerd ingericht met diverse borders, terrassen en een visvijver die momenteel dienst doet als zandbak met speelhuis. In de voortuin zijn diverse bomen geplant en verder bestaat de tuin uit onderhoudsvriendelijke beplanting.